Nieuw Thialf tekent voor nieuwe telefonie


Nieuw Thialf tekent voor nieuwe telefonie

IJsstadion Thialf in Heerenveen mag met recht het Schaatshart van de wereld worden genoemd. Tijdens het moment van het interview is de vernieuwbouw van de schaatshal volop in beweging. Het duurt nog minstens anderhalf jaar voordat de hele verbouwing is afgerond, maar voor het komende schaatsseizoen worden de ijsbanen wel schaats klaar opgeleverd. Gelukkig maar, want zo kan Thialf toch alle faciliteiten bieden aan haar topsporters en recreanten.

Commercieel medewerker Jan Zwier is enorm trots op het bedrijf met internationale allure. “Vraag een doorsnee topschaatser uit een willekeurig land waar hij het liefste schaatst en bijna iedereen zal Thialf ver bovenaan het lijstje zetten. Daarna volgen de 'snelle' banen van Calgary en Salt Lake City. Die laatste twee hebben doordat ze op hoogte liggen een gunstige luchtdruk voor de sporters. Maar als het gaat om sfeer, publiek en dweilorkesten dan is Thialf toch echt de mooiste baan ter wereld. Natuurlijk laat de kwaliteit van het ijs ook niets te wensen over."

ThialfTopsport

Bijzonder aan Thialf is dat alles gericht is op het creëren van een optimale trainingsomgeving. “We beschikken over de beste topsporttrainingsfaciliteiten ter wereld", vertelt de heer Zwier. “Dit geldt voor het langebaanschaatsen, maar ook voor de andere ijssporten als shorttrack en kunstrijden. Om deze reden komen schaatsclubs uit het hele land geregeld trainen in Heerenveen. Na de vernieuwbouw is dit schaatsklimaat nog beter dan voorheen."

Elektronische tijdwaarneming

“Een paar jaar geleden heeft de KNSB, als grote huurder van onze hal, deze glasvezel doorgetrokken tot in de schaatshal. Sinds vorig jaar maken wij daar ook gebruik van. De reden voor de KNSB om op glasvezel over te stappen was de stabiliteit en kwaliteit van het netwerk. Voor verschillende toepassingen zoals de elektronische tijdwaarneming is nou eenmaal een perfecte verbinding nodig zonder storingen. Deze apparatuur werkt over glasvezel en de data moet supersnel verwerkt worden. Daarvoor is glasvezel de enige geschikte oplossing", aldus Zwier.

"Het contact met Fryslân Ring voelt goed en vertrouwd"

Bereikbaarheid vergroot

“Als professionele organisatie willen we graag goed bereikbaar zijn. Voorheen was dit niet altijd het geval. Mede door de combinatie van vaste telefonie met mobiel konden wij mogelijk onze bereikbaarheid vergroten. Daarom heb ik contact opgenomen met Jan-Willem Jansen van Fryslân Ring. Hij deed ons een scherp aanbod voor een compleet telefoniepakket waarmee we weer lang vooruit kunnen."

Vertrouwde service

Ik ben erg tevreden over de nieuwe oplossing want we missen geen belangrijke telefoontjes meer!" Aldus een tevreden Jan Zwier. “Het contact met Fryslân Ringvoelt goed en vertrouwd. Als ik een probleem heb, dan staat er óf binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, óf ik word telefonisch goed geholpen. Fryslân Ringheeft de juiste ingangen bij de leverancier waar wij een contract mee hebben. Hierdoor zijn eventuele problemen snel verholpen."


« Terug naar het overzicht

GERELATEERD

‘Google voegt Android en Chrome OS samen’

‘Google voegt Android en Chrome OS samen’

26.09.2016

Google komt mogelijk met een samengevoegde versie van het mobiele besturingssysteem Android en het laptopsysteem Chrome OS. Het hoofd van de Android-afdeling binnen Google verstuurde een mysterieuze tweet: "Ik heb het gevoel dat we over 8 jaar zullen praten over 4 oktober 2016."

in Mobiele Telefonie, Internet
Thumbs up: Facebook op het werk

Thumbs up: Facebook op het werk

29.09.2016

In oktober komt Facebook naar de werkplek. Met de zakelijke variant Facebook at Work wil het social medium, bekend van het opgestoken duimpje waarmee alles en iedereen ‘geliked’ kan worden, nu ook op de werkvloer de meest invloedrijke partij te worden met een communicatiemiddel voor tekst, spraak en video binnen organisaties.

in Bereikbaarheid, Internet
Belangrijk nieuws buitengebied Littenseradiel

Belangrijk nieuws buitengebied Littenseradiel

11.07.2017

De werkgroep Littenseradiel op Glas wil bij voldoende belangstelling eind 2017 starten met de aanleg van glasvezel in het gehele buitengebied van Littenseradiel. Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk wordt samengewerkt met Fryslân Ring, de coöperatie die al glasvezel heeft aangelegd in vijf van de dorpen in de gemeente.

in Bereikbaarheid, Glasvezel Buitengebied
“Alleen was ons dit niet gelukt”

“Alleen was ons dit niet gelukt”

19.03.2013

Technologie en automatisering spelen bij Lasaulec een belangrijke rol om de dienstverlening aan de klant doorlopend te verbeteren. Hoofd ICT Hessel Hogendorp schakelde Fryslân Ring in voor advies en optimalisatie. “al snel werd de meerwaarde van de integrale benadering door adviseur Michael de Kraaij duidelijk."

in Datanetwerken, Mobiele Telefonie, Internet
“Twee vliegen in één klap: Glasvezel voor Hallum en voordelige telefonie!”

“Twee vliegen in één klap: Glasvezel voor Hallum en voordelige telefonie!”

21.05.2015

Gerrit Douwe de Vries, mede-eigenaar De Vries Transport: “Ik stond toen op het punt om bij een provider een telefonie contract af te sluiten waar ik, achteraf gezien, hoe dan ook spijt van zou krijgen. Diederik Everts heeft me dit doen inzien en een heel scherp tegenvoorstel gedaan. En heeft ons ook bij de uitvoering erg goed begeleid.”

in Bereikbaarheid, Glasvezel Bedrijventerrein, Mobiele Telefonie