Vacatures

Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is. Dat onderscheidt de adviseur van de verkoper.

Steeds meer bedrijven en instellingen weten Fryslân Ring te vinden. Of het nu gaat om een scan van de huidige ICT-omgeving, advisering over een complexe netwerkinfrastructuur, het optimaliseren van de bereikbaarheid van medewerkers of de begeleiding van een aanbesteding in de markt of inkooptraject: wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is. En daarmee hebben we het prettig druk. Om te zorgen dat dit zo blijft, zijn we altijd geïnteresseerd om kennis te maken met gedreven professionals die zich in dit uitgangspunt herkennen.

Consultant ICT (momenteel geen vacature)

Als consultant van Fryslân Ring neem je nadrukkelijk niet het productportfolio van leveranciers als uitgangspunt, maar begin je bij de wensen en mogelijke problemen binnen de organisatie van de opdrachtgever. Dat onderscheidt de adviseur van de verkoper. Pas jij in dit plaatje en wil je in beeld zijn op het moment dat wij plaats hebben voor een nieuwe collega? Stuur dan een open sollicitatie waarin je duidelijk je motivatie, expertise, ervaring en interesses toelicht samen met je cv naar Janina Meijerhof. Wij bewaren je sollicitatie maximaal zes maanden. Hebben we dan nog geen match gemaakt, dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd.

Stageplaats

Gemotiveerde HBO- en WO-studenten willen wij in overleg graag de ruimte bieden om zich te ontwikkelen. Het initiatief ligt bij jou: kom met een goed voorstel en dan verkennen we graag samen met jou de mogelijkheden. Zet je voorstel op schrift en stuur hetsamen met je cv naar Janina Meijerhof.