Hans Klink

Bereikbaarheid, Mobiele Telefonie, Vaste Telefonie

Hans is van alle markten thuis als het gaat over ICT optimalisatie. Hij vertelt u over de efficiënte inrichting van uw vaste en mobiele telefonie, maar voorziet u ook graag van een passend advies over datacommunicatie, beveiliging, werkplekbeheer en cloud oplossingen voor uw organisatie. Hans is veel werkzaam in het Westen van het land, maar wordt ook regelmatig betrokken bij projecten in Friesland.

Hans is bereikbaar via 06 - 12 66 56 82 (WhatsApp mag ook!) of per e-mail.

Referenties

Gerelateerde tags

“Alleen was ons dit niet gelukt”

“Alleen was ons dit niet gelukt”

19.03.2013

Technologie en automatisering spelen bij Lasaulec een belangrijke rol om de dienstverlening aan de klant doorlopend te verbeteren. Hoofd ICT Hessel Hogendorp schakelde Fryslân Ring in voor advies en optimalisatie. “al snel werd de meerwaarde van de integrale benadering door adviseur Michael de Kraaij duidelijk."

in Datanetwerken, Mobiele Telefonie, Internet
Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

25.01.2011

Het braden, garen, kalibreren, marineren, paneren en diepvriezen van kip- en kalkoenproducten gebeurt bij Plusfood in Oosterwolde volgens de modernste methoden. Basis van het succes is de voortdurende investering in know how en technologische ontwikkelingen. Voor de interne organisatie van Plusfood kon de overstap op glasvezel niet uitblijven.

in Datanetwerken, Vaste Telefonie, Internet