Kennis om te delen

Bij de coöperatieve vereniging Fryslân Ring draait alles om kennis. Zoals kennis van iedere organisatie die wij advies geven, waardoor oplossingen ook daadwerkelijk verbeteringen opleveren. Maar ook kennis van de markt, technologie en innovatie. Kennis is pas werkelijk waardevol als je haar toepast. Daarom delen wij graag en gul van wat wij weten. Als raadgever bij u aan tafel maar ook op onze website.

Verder delen
Leest u informatie op onze website die u interessant vindt, deelt u deze dan gerust met collega’s en vrienden in uw netwerk. Maak daarbij gebruik van de social media share buttons die u bovenaaniedere pagina vindt. Daarmee vinden uw ontvangers snel de weg naar nog meer waardevolle kennis op de website van de coöperatieve Fryslân Ring.

Inhoud website
De inhoud van de publicaties op deze website is door ons met zorg samengesteld. Mocht er desondanks naar uw mening onverhoopt een foutje in zijn geslopen, laat het ons dan weten. De coöperatieve vereniging Fryslân Ring aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van publicaties op deze website. U kunt hieraan dan ook geen rechten ontlenen

Intellectueel eigendomsrecht
Mocht u (delen van) informatie van onze website al dan niet in bewerkte vorm zelf willen publiceren, dan stellen wij het bijzonder op prijs als u Fryslân Ring hierbij als bron vermeldt.

Klik hier voor onze algemene verkoopvoorwaarden.