Bert Super

Bereikbaarheid, Gezondheidszorg, Mobiele Telefonie, Vaste Telefonie

Hoewel Bert bij ons als dé specialist op het gebied van telecommunicatie geldt, stapt hij als adviseur zeker niet met een eenzijdige doelstelling uw organisatie binnen! Uiteraard geeft hij inzicht in uw belkosten en gaat hij graag aan de slag met vereenvoudiging van uw telefonische infrastructuur en uitbreiding van de functionaliteit door bijvoorbeeld integratie van vaste met mobiele telefonie en communicatie via verschillende apparaten. Maar tevens neemt hij met dezelfde grondigheid en plezier uw automatisering onder de loep.

Bert is bereikbaar via 06 - 14 96 38 09 (WhatsApp mag ook!) of per e-mail.

Referenties

Gerelateerde tags

“Alleen was ons dit niet gelukt”

“Alleen was ons dit niet gelukt”

19.03.2013

Technologie en automatisering spelen bij Lasaulec een belangrijke rol om de dienstverlening aan de klant doorlopend te verbeteren. Hoofd ICT Hessel Hogendorp schakelde Fryslân Ring in voor advies en optimalisatie. “al snel werd de meerwaarde van de integrale benadering door adviseur Michael de Kraaij duidelijk."

in Datanetwerken, Mobiele Telefonie, Internet
Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

25.01.2011

Het braden, garen, kalibreren, marineren, paneren en diepvriezen van kip- en kalkoenproducten gebeurt bij Plusfood in Oosterwolde volgens de modernste methoden. Basis van het succes is de voortdurende investering in know how en technologische ontwikkelingen. Voor de interne organisatie van Plusfood kon de overstap op glasvezel niet uitblijven.

in Datanetwerken, Vaste Telefonie, Internet