Johan Bijlsma

Bereikbaarheid, Mobiele Telefonie, Internet

Binnen het adviesteam Binnendienst staat Johan voor u klaar met raad en daad bij al uw vragen over mobiele telefonie in een zakelijke omgeving. Met meer dan een decennium ervaring in ‘mobiel’ laat Johan u graag profiteren van zijn kennis, die hij inzet om uw zaken op mobiel gebied zowel functioneel als financieel optimaal efficiënt in te richten. Kortom, de beste bereikbaarheid tegen de laagste kosten. Ook voor informatie over de status van contracten en bestellingen kunt u bij hem terecht.

Johan is bereikbaar via 0513 - 52 87 17 of per e-mail.

Referenties

Gerelateerde tags

Leren op de digitale snelweg

Leren op de digitale snelweg

26.04.2013

Waar het midden- en kleinbedrijf op dit moment een forse inhaalslag maakt in het slim toepassen van de mogelijkheden van de digitale snelweg, is het gebruik van internet binnen onderwijsinstellingen al langere tijd gemeengoed. Snelle glasvezelverbindingen worden ingezet om de automatisering van onder meer de administratie efficiënter in te richten.

in Veiligheid, Datanetwerken, Internet
“Alleen was ons dit niet gelukt”

“Alleen was ons dit niet gelukt”

19.03.2013

Technologie en automatisering spelen bij Lasaulec een belangrijke rol om de dienstverlening aan de klant doorlopend te verbeteren. Hoofd ICT Hessel Hogendorp schakelde Fryslân Ring in voor advies en optimalisatie. “al snel werd de meerwaarde van de integrale benadering door adviseur Michael de Kraaij duidelijk."

in Datanetwerken, Mobiele Telefonie, Internet
Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

25.01.2011

Het braden, garen, kalibreren, marineren, paneren en diepvriezen van kip- en kalkoenproducten gebeurt bij Plusfood in Oosterwolde volgens de modernste methoden. Basis van het succes is de voortdurende investering in know how en technologische ontwikkelingen. Voor de interne organisatie van Plusfood kon de overstap op glasvezel niet uitblijven.

in Datanetwerken, Vaste Telefonie, Internet