José Stoffer

Bereikbaarheid, Mobiele Telefonie, Vaste Telefonie

Binnen het adviesteam Binnendienst is het José haar opdracht om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen. De kans is groot dat ze met oprechte interesse regelmatig even bij u polst of alles nog naar wens is, want José houdt de klanttevredenheid graag op peil. Nieuwe of lopende contracten en bestellingen: ze zal haar uiterste best doen u snel en zorgvuldig te ontzorgen. Met ruim 15 jaar ervaring in de Telecom en ICT branche is dit aan haar wel besteed. Na een gesprek met José is het zeer waarschijnlijk dat u met een gerust hart verder kunt gaan met uw dagelijkse business.

José is bereikbaar via (0513) 52 87 17of per e-mail.

Referenties

Gerelateerde tags

“Alleen was ons dit niet gelukt”

“Alleen was ons dit niet gelukt”

19.03.2013

Technologie en automatisering spelen bij Lasaulec een belangrijke rol om de dienstverlening aan de klant doorlopend te verbeteren. Hoofd ICT Hessel Hogendorp schakelde Fryslân Ring in voor advies en optimalisatie. “al snel werd de meerwaarde van de integrale benadering door adviseur Michael de Kraaij duidelijk."

in Datanetwerken, Mobiele Telefonie, Internet
Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

Glasvezel voedt intern dataverkeer Plusfood

25.01.2011

Het braden, garen, kalibreren, marineren, paneren en diepvriezen van kip- en kalkoenproducten gebeurt bij Plusfood in Oosterwolde volgens de modernste methoden. Basis van het succes is de voortdurende investering in know how en technologische ontwikkelingen. Voor de interne organisatie van Plusfood kon de overstap op glasvezel niet uitblijven.

in Datanetwerken, Vaste Telefonie, Internet